Polisler.CoM
09 Eylül 2010, 15:32:55 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Haberi okumak için ilgili resme tıklayınız:

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: polise sevgilerle  (Okunma Sayısı 120 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
muhbir
Üye Bilgileri Komiser Yardımcısı
*

« : 12 Ağustos 2008, 10:20:34 »

Polise Sevgilerle

Bekir Coşkun

Ben gazeteciliğe polis muhabiri olarak başladım. Bu yüzden nerede bir polis görsem onlara farklı gözle bakarım. Bilirim ki o katı, ürkütücü görünüşlerinin altında, çoluk çocuğuna dönerken onların sevineceği bir şeyler götürebilme düşüncesi yatan onurlu, sevecen, mert, yurtsever insanlar vardır.

Her biri anadır. Babadır.

Bu nedenle de gerek yazılarımda, gerek televizyon programlarında ve gerekse devletin ileri gelenleriyle yaptığım görüşmelerde polislerin ve polis emeklilerinin sosyal yaşantılarının standardının yükseltilmesini hep istedim.

Öncelikle her meslek her kurum, her birim söz sahibi olmak için kendi aralarda örgütlenmelidir. İlkokul yıllarından beri sınıflara ayrılarak örgütlenmenin ilk adımını atmadık mı? Ama aynı zamanda polisler de dahil hepimiz örgütlenmelidir. ama aynı zamanda polisler de dahil hepimiz örgütlenmenin kötü bir şey olduğunu düşünüp ona karşı savaşmadık mı? Polislerimiz örgütlenme eksikliğinden dolayı meydanlarda silah göstererek tepki vermedi mi?

Örgüt kelimesinin bu kadar ürkütücü olduğu bir zamanda Emekli Emniyet Müdürlerinin bir araya gelmeleri gerçekten de çok olumlu bir gelişme oldu. bu gelişme polislerin sosyal hayat standartlarının yükseltilmesinde demokratik baskı unsuru olacaktır. Bu konu daha fazla ilerleme kaydedilecektir.

Sonuçta polislik kutsal mesleklerin başında gelir.

Hepimiz yataklarımızda uyurken onlar bizim malımızın, canımızın güvencede olması için 24 saat görevdedir. Gece-gündüz, yaz-kış yağmur-çamur demeden bizleri trafik canavarından korumak, güvenliği sağlamak için görevdedir.

Kim bilir kaç polisimiz bizim güvenliğimiz uğruna şehit oldu, kaç annenin, kaç evladın, kaç ailenin gözleri yaşlı kaldı.

En zor, en çaresiz zamanlarımızda polisleri aradığımız düşünüldüğünde, onlar rahat bir hayatı hepimizden fazla hak etmiyorlar mı?

Sonuç olarak Emekli Emniyet Müdürlerimize böyle bir düşünceden dolayı kendi adıma teşekkürü borç biliyorum.

Elleri coplu, belleri silahlı ama yürekleri sevgi dolu polislerimiz... Size hepimizin her koşulda ihtiyacı var...

ALINTIDIR
Polisçocuğu
Vip Üye

View Profile
Re: polise sevgilerle
« Posted on: 09 Eylül 2010, 15:32:55 »

Polisler.com Forumuna hoş geldiniz sitemizden faydalanabilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üyelik sistemimiz ve site hizmetlerinden yararlanmak ücretsizdir. Olumsuz durumlara karşı üyelik sistemimiz onay usulü ile çalışmaktadır.Site yöneticilerimizin yapmış olduğunuz üyelik başvurusunu onaylaması gerekmektedir acil üyelik onaylamaları için 05063355555 - 05464900000 cep telefonlarından yada murat@polisler.com e posta adresinden hızlı şekilde ulaşabilirsiniz. (Polis ve Polis yakınları irtibat kurmaları halinde üyelikleri aktif edilir.) normal kullanıcılar için üyelik garantisi verilmez. Referans göstermeleri yada açık kimlik belirtmeleri durumunda üye kabul edilebilirler. Üye Ol Veya Giriş Yap
Sponsor Link
Linkler
OfflineBuralarda

Linkler: 1

View Profile
Yanıt: polise sevgilerle
« Tarih: 09 Eylül 2010, 15:32:55 »

Giriş
yaprak
Yönetici
Üye Bilgileri Emniyet Müdürü
*

« Yanıtla #1 : 13 Ağustos 2008, 08:03:55 »

Her biri anadır. Babadır.
bu söz kadar doğru bi söz yok paylaşım için teşekküler muhbir..
yaprak'ın imzası

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
muhbir
Üye Bilgileri Komiser Yardımcısı
*

« Yanıtla #2 : 13 Ağustos 2008, 15:18:31 »

POLİS ASKER KADAR DİSİPLİNLİ,HUKUKÇU KADAR HUKUK ADAMI,BİR ANNE KADAR ŞEFKATLİ OLMALIDIR" M. KEMAL ATATÜRK , bu sözde çok doğru gerçek ten böyle polis çok gördüm bir kaçtane si hariç ama yinede bu tür polisler çok fazla
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1 RC3 | SMF © 2001-2006, Lewis Media XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.169 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu

Google ve orumceklerin son ziyareti 12 Şubat 2010, 19:16:42